Manicure

Uw handen en uw natuurlijke nagels zijn een persoonlijk visitekaartje. Het is geen overbodige luxe om deze regelmatig te verwennen met een manicure behandeling. Tijdens deze behandeling van 30 minuten worden de handen en nagels verzorgd. Allereerst worden de nagelriemen terug geduwd en verzorgd. De nagels worden in model gevijld. Indien gewenst kunnen de nagels gepolijst of gelakt worden. En als afsluiting worden de handen ingesmeerd met een verzorgende handcreme.
Deze behandeling kost € 25,00 nagels lakken € 7,50

Een luxere variant van een manicure behandeling van 60 minuten. Een scrub voor de handen. Een onderarm / handmassage. Een paraffine behandeling (die verzacht de huid, versterkt hem en stimuleert de doorbloeding).
Deze behandeling kost € 40,00


Pedicure

Regelmatig uw voeten (laten) verzorgen voorkomt allerlei klachten. Helaas geldt meestal dat we onze voeten pas gaan verzorgen als de signalen van de voeten niet meer te negeren zijn. Onaangename geurtjes , branderige voeten, pijnlijke likdoorns zijn nog maar een kleine opsomming van grote ongemakken, deze behandeling duurt 45 minuten en kost € 25,00

Uw pedicure behandeling bestaat uit: