Soy Soy lichaamsbehandeling

De nieuwste wellnessbehandeling voor buste en lichaam. Rijst en soja samengevoegd tegen veroudering. Soysoy behandelingen werden speciaal ontworpen voor de weefsels waarvan de stevigheid, tonus, elasticiteit en ondersteuning weer hersteld moeten worden. De Isoflavonen van Soya en het Hyaluron Zuur stimuleren de synthese van de collageen en elastine vezels, door de diepliggende weefsels van de huid te verstevigen. U zult versteld staan van de resultaten, al na de eerste behandeling, met een wezenlijke en zichtbare verbetering van de stevigheid en de elasticiteit van de huid evenals de spiertonus.
Om het beste resultaat te bereiken wordt een kuur van 5 keer aangeraden.

Soy Soy Gommy massage

Verstevigende behandeling voor het lichaam.

De gommy massage maakt de huid glad en versterkt het onderhuids bindweefsel, het stimuleert de afvoer en de heropname van inwendige vloeistoffen die in het lichaam aanwezig zijn. Het verbetert de microcirculatie. Soysoy stimuleert de werking van weefsels die hun vitaliteit en flexibiliteit verloren hebben.

Soy Soy voor de buste

Voor de busten die tonus, elasticiteit, stevigheid en compactheid hebben verloren. Deze behandeling stimuleert de synthese van collageen en elastinevezels. Deze behandeling zorgt ervoor dat de compactheid van de diepere weefsels in tonus verbeterd en verstevigd worden.

Prijs van de Soy Soy behandelingen

De Soy-soy lichaamsbehandeling duurt 90 minuten en kost 85 euro.
De Soy-soy bustebehandeling duurt 30 minuten en kost 45 euro.