Reminessence lichaamsbehandeling in 4 schoonheidsfazen

faze 1 - regenerating scrub

Exclusieve gel formule welke hydraterende, verzachtende en beschermende extracten van rood zeewier, Aloë en Calendula, vloeibare extracten van Rhodochrosiet en gemicroniseerde kristallen van Corundum met mechanische ex-foliërende werkingen bevat. Hydratatie en stevigheid kan enke lonstaan na het opnieuw in evenwicht brengen van cutane regeneratie.

faze 2 - hydrating mousse

Exclusieve mousse die rijk is aan vloeibare extracten van Malachiet en vochtinbrengende en voedende natuurlijke ingrediënten zoals avocado-olie, Gamma Oryzanol en Phytodermina C. Hydratatie herstelt de huidelasticiteit en brengt terug glans.

faze 3 - firming elixir

Geconcentreerde elixir met intensieve tonus verbeterende push-up effecten, met vloeibaar extract van Hematiet, pure essentiële olieen, tonus- en elasticiteitverbeterende natuurlijke ingrediënten zoals Vitamine E, Keratoplast, Filagrinol, Arnica extract, essentiële olieen van venkel, thijm, basilicum, munt en lavendel. Nauwkeurig massage met een geconcentreerd produkt stimuleert de microcirculatie van de huid.

faze 4 - edelsteenextractenscrub

Aanwending van vloeibare extracten van mineralen die een hollistisch-energetische werking hebben en Uw lichaam terug in evenwicht te brengen, alsook een functionele werking hebben en het collageen en elastineproductie verhogen door osmose door de diepere lagen van de huid.

Prijs van de Reminessence lichaamsbehandeling

De Reminessence lichaamsbehandeling kost 80 euro.