Peeling met X-HYCID gel gezichtsbehandeling

Deze behandeling wordt alleen in herfst en winter gedaan. Gerichte positieve beïnvloeding van de verouderde huid en de probleemhuid.

Succes wordt bereikt door de combinatie van melkzuur, citroenzuur en wijnsteenzuur. Er treden vermindering van cohesie tussen de hoorncellen, een versnelling van het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid, en een verbetering van de elastische eigenschappen van het stratum corneum, op. Te gebruiken bij keratinestoornissen, acne en acnelittekens, verouderde huid, ouderdomsvlekken en hyperpigementaties.

De huid wordt thuis voorbereidt. Aan het begin van de behandeling dient uw om de dag x-HYCID gel 10% op de gereinigde huid aan te brengen. Na een voorbereidingsperiode van minstens twee weken kan de behandeling voortgezet worden in de salon. Hier wordt met x-HYCID 30% een keer per week gewerkt tot het gewenste resultaat bereikt is. Dit is een aanrader voor mensen die niet van cosmetische ingrepen houden en er toch goed willen uitzien.

Prijs van de peeling gezichtsbehandeling

Deze behandeling kost 30 euro.
De produkten voor thuisgebruik kosten voor de X-HYCID gel, (10% korting) 23.80 euro en voor de X-HYCID Spezial Plege A, 36.90 euro.